Wat heeft TAALTRAINING.NL niet?

  • Een groot aantal dure kantoorpanden. Niettemin verzorgen wij trainingen door heel Nederland, zowel in-company als 'in-school'. Wij werken daarbij o.a. samen met Regus Business Centers. Lees meer

  • Een hele batterij verkoopmedewerkers, adviseurs en administratieve krachten. TAALTRAINING.NL maakt gebruik van handige ICT-oplossingen (niet alleen vóór maar ook tijdens en na onze trainingsprogramma's trouwens): vul ons contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

  • Eigenaars of aandeelhouders die weinig of niets weten van het product taaltraining en er meestal ook weinig interesse in hebben. TAALTRAINING.NL is volkomen onafhankelijk. Natuurlijk hebben wij contacten in binnen- en buitenland maar wij zijn geen lid van nationale of internationale organisaties of brancheverenigingen die veel tijd en geld kosten maar uiteindelijk niets bijdragen aan de kwaliteit van de trainingen.

  • Glossy brochures, vuistdikke catalogi, ingewikkelde websites …

  • Wachtlijsten.

  • Een afdeling vertalingen en tolkdiensten e.d. TAALTRAINING.NL concentreert zich op haar core business: praktijkgerichte maatwerktrainingen voor organisaties en individuele professionals. (Wij bieden dus ook geen groepstrainingen met 'open inschrijving', behalve onze maandelijkse Business English Clinic)

    Wij werken echter nauw samen met een aantal gerenommeerde internationale vertaalbureaus en bemiddelen uiteraard graag om onze klanten van dienst te zijn.

Klik hier om te zien wat TAALTRAINING.NL wél heeft …