Tarieven

TAALTRAINING.NL verzorgt individuele trainingen Engels, Frans, Duits, Spaans en Nederlands voor anderstaligen (NT2) vanaf 64 euro per uur en bedrijfsgroepstrainingen vanaf 120 euro per uur (groep van twee tot acht deelnemers). Prijzen excl. BTW. Vraag de volledige prijslijst aan

Overige talen: op aanvraag.

Individuele TCC Coaching (Taal, Cultuur, Communicatie): vanaf 130 euro per uur excl. BTW.

Met sommige overheidsinstanties, banken, verzekeraars en ontwikkelingssamenwerkingsorganisaties hebben wij speciale prijsafspraken. Meer informatie op aanvraag.

Voor trainingen Legal English, Financial English en NT1 (Nederlands voor Nederlandstaligen/Schriftelijke Communicatie) gelden aparte tarieven.

In alle gevallen doet TAALTRAINING.NL na de intake* een schriftelijk trainingsvoorstel (offerte), dat de opdrachtgever al dan niet accepteert. (Uiteraard kan een opdrachtgever ook besluiten met een deel van het voorgestelde trainingstraject te beginnen.) Tot op het moment van acceptatie bestaan er geen verplichtingen over en weer. Vraag onze Algemene Voorwaarden aan.

* De volledige intake bestaat uit: een vragenformulier in het Nederlands of Engels, een instaptoets en een kort interview of telefoongesprek in de doeltaal. Voor absolute beginners (volledig nieuwe taal, geen of vrijwel geen voorkennis) volstaat het vragenformulier.

In onze trainingsvoorstellen wordt altijd een duidelijk onderscheid gemaakt tussen de kosten van de training (voorbereiding en uitvoering), de intake en de lesmaterialen (deze worden altijd pas na de intake gekozen en/of samengesteld; kosten variëren van € 60 p.p. voor bijvoorbeeld een boek zonder audio-CD of CD-Rom tot € 190 p.p. voor een compleet e-learning pakket).

Niet goed? Geld terug!

Om ons vertrouwen te tonen in onze diensten, hebben wij in onze Algemene Voorwaarden de volgende clausule opgenomen:

"Opdrachtgevers kunnen te allen tijde besluiten de training stop te zetten indien zij (c.q. de cursisten) niet tevreden zijn. Gebeurt dit tijdens of meteen na afloop van de eerste helft van het overeengekomen trainingstraject, dan worden de trainingskosten (excl. startbedrag en de kosten van lesmateriaal en intake) geheel gecrediteerd."

Vraag onze Algemene Voorwaarden aan