Locaties

TAALTRAINING.NL   verzorgt trainingen door heel Nederland: in-company of in een van onze meer dan dertig trainingslocaties. Onze trainers Nederlands komen op verzoek ook bij 'expats' aan huis. Workshops worden dikwijls in-company verzorgd maar het komt ook voor dat opdrachtgevers een voorkeur hebben voor bijvoorbeeld een hotel of conferentiecentrum.

TAALTRAINING.NL heeft geen dure kantoorpanden maar wel een uitgebreid netwerk van professionele, prettige, eigentijdse en goed geoutilleerde trainingslocaties door heel Nederland. Opdrachtgevers en cursisten hebben altijd de keuze tussen in-company en 'in-school'. Wij werken daarbij o.a. samen met Regus Business Centers (32 vestigingen in 17 gemeenten: Arnhem, Breda, Eindhoven, Hilversum, Nijmegen, Tilburg, Zwolle, Maastricht; elf locaties in Amsterdam en omgeving, elk vier in de Haagse en Utrechtse regio's en drie in Rotterdam).

TAALTRAINING.NL werkt samen met partnerinstituten in België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, Spanje en Italië.